Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of phytate content while preserving minerals during whole grain cereal tempe fermentation
 
 
Titel: Reduction of phytate content while preserving minerals during whole grain cereal tempe fermentation
Auteur: Eklund-Jonsson, Charlotte
Sandberg, Ann-Sofie
Larsson Alminger, Marie
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 44 (2006) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland