Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Impact of redox agents on the physico-chemistry of wheat gluten proteins during hydrothermal treatment
 
 
Titel: Impact of redox agents on the physico-chemistry of wheat gluten proteins during hydrothermal treatment
Auteur: Lagrain, Bert
Brijs, Kristof
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 44 (2006) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland