Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation by selected sourdough lactic acid bacteria to decrease coeliac intolerance to rye flour
 
 
Titel: Fermentation by selected sourdough lactic acid bacteria to decrease coeliac intolerance to rye flour
Auteur: De Angelis, Maria
Coda, Rossana
Silano, Marco
Minervini, Fabio
Rizzello, Carlo G.
Di Cagno, Raffaella
Vicentini, Olimpia
De Vincenzi, Massimo
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 43 (2006) nr. 3 pagina's 14 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland