Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  The role of the gluten network in the crispness of bread crust
 
 
Titel: The role of the gluten network in the crispness of bread crust
Auteur: Primo-Martín, C.
Pijpekamp, A. van de
Vliet, T. van
Jongh, H.H.J. de
Plijter, J.J.
Hamer, R.J.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 43 (2006) nr. 3 pagina's 11 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland