Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effects of laccase, xylanase and their combination on the rheological properties of wheat doughs
 
 
Titel: Effects of laccase, xylanase and their combination on the rheological properties of wheat doughs
Auteur: Selinheimo, E.
Kruus, K.
Buchert, J.
Hopia, A.
Autio, K.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 43 (2006) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland