Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The impact of heating and cooling on the physico-chemical properties of wheat gluten–water suspensions
 
 
Titel: The impact of heating and cooling on the physico-chemical properties of wheat gluten–water suspensions
Auteur: Lagrain, Bert
Brijs, Kristof
Veraverbeke, Wim S.
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 42 (2005) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland