Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effects of endosperm texture and cooking conditions on the in vitro starch digestibility of sorghum and maize flours
 
 
Titel: Effects of endosperm texture and cooking conditions on the in vitro starch digestibility of sorghum and maize flours
Auteur: Ezeogu, L.I.
Duodu, K.G.
Taylor, J.R.N.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 42 (2005) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland