Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The effects of various thermal processes on dietary fibre and starch content of whole grain wheat and white flour
 
 
Titel: The effects of various thermal processes on dietary fibre and starch content of whole grain wheat and white flour
Auteur: Siljeström, M.
Westerlund, E.
Björck, I.
Holm, J.
Asp, N.-G.
Theander, O.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 4 (1986) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 1986
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Inc. (London) Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland