Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Influence of drum-drying and twin-screw extrusion cooking on wheat carbohydrates, II, effect of lipids on physical properties, degradation and complex formation of starch in wheat flour
 
 
Titel: Influence of drum-drying and twin-screw extrusion cooking on wheat carbohydrates, II, effect of lipids on physical properties, degradation and complex formation of starch in wheat flour
Auteur: Schweizer, T.F.
Reimann, S.
Solms, J.
Eliasson, A.-C.
Asp, N.-G.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 4 (1986) nr. 3 pagina's 12 p.
Jaar: 1986
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Inc. (London) Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland