Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  On the digestibility of starch in wheat bread — studies in vitro and in vivo
 
 
Titel: On the digestibility of starch in wheat bread — studies in vitro and in vivo
Auteur: Björck, I.
Nyman, M.
Pedersen, B.
Siljeström, M.
Asp, N.-G.
Eggum, B.O.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 4 (1986) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 1986
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Inc. (London) Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland