Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of xylanase activity in flour by debranning retards syruping in refrigerated doughs
 
 
Titel: Reduction of xylanase activity in flour by debranning retards syruping in refrigerated doughs
Auteur: Gys, W
Courtin, C.M
Delcour, J.A
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 39 (2004) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland