Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Interaction of water unextractable solids with gluten protein: effect on dough properties and gluten quality
 
 
Titel: Interaction of water unextractable solids with gluten protein: effect on dough properties and gluten quality
Auteur: Wang, Mingwei
Oudgenoeg, Gideon
van Vliet, Ton
Hamer, Robert J
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 38 (2003) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland