Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Final Dough Temperature on the Microstructure of Frozen Bread Dough
 
 
Titel: Effect of Final Dough Temperature on the Microstructure of Frozen Bread Dough
Auteur: Zounis, S.
Quail, K.J.
Wootton, M.
Dickson, M.R.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 36 (2002) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland