Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Structural and Chemical Modifications of Short Dough During Baking
 
 
Titel: Structural and Chemical Modifications of Short Dough During Baking
Auteur: Chevallier, S.
Della Valle, G.
Colonna, P.
Broyart, B.
Trystram, G.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 35 (2002) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland