Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Stress–Relaxation Properties of Mixograph Semolina–Water Doughs from Durum Wheat Cultivars of Variable Strength in Relation to Mixing Characteristics, Bread- and Pasta-making Performance
 
 
Titel: Stress–Relaxation Properties of Mixograph Semolina–Water Doughs from Durum Wheat Cultivars of Variable Strength in Relation to Mixing Characteristics, Bread- and Pasta-making Performance
Auteur: Rao, V.K.
Mulvaney, S.J.
Dexter, J.E.
Edwards, N.M.
Peressini, D.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 34 (2001) nr. 2 pagina's 18 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland