Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Functional Properties of Low M rWheat Proteins.III. Effects on Composition of the Glutenin Macropolymer During Dough Mixing and Resting
 
 
Titel: Functional Properties of Low M rWheat Proteins.III. Effects on Composition of the Glutenin Macropolymer During Dough Mixing and Resting
Auteur: Weegels, P.L.
Hamer, R.J.
Schofield, J.D.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 25 (1997) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland