Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Amylose and Lipid Contents, Amylopectin Structure, and Gelatinisation Properties of Waxy Wheat ( Triticum aestivum ) Starch
 
 
Titel: Amylose and Lipid Contents, Amylopectin Structure, and Gelatinisation Properties of Waxy Wheat ( Triticum aestivum ) Starch
Auteur: Yasui, Takeshi
Matsuki, Junko
Sasaki, Tomoko
Yamamori, Makoto
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 24 (1996) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland