Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Rheological Behaviour of Wheat Glutens at Small and Large Deformations. Comparison of Two Glutens Differing in Bread Making Potential
 
 
Titel: Rheological Behaviour of Wheat Glutens at Small and Large Deformations. Comparison of Two Glutens Differing in Bread Making Potential
Auteur: Janssen, A.M.
van Vliet, T.
Vereijken, J.M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 23 (1996) nr. 1 pagina's 13 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland