Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of an Enzyme Preparation Containing Pentosanases on the Bread-making Quality of Flours in Relation to Changes in Pentosan Properties
 
 
Titel: Effect of an Enzyme Preparation Containing Pentosanases on the Bread-making Quality of Flours in Relation to Changes in Pentosan Properties
Auteur: Rouau, X.
El-Hayek, M-L.
Moreau, D.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 19 (1994) nr. 3 pagina's 14 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland