Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Accessibility of Barley Starch Granules to α-Amylase during Different Phases of Gelatinization
 
 
Titel: Accessibility of Barley Starch Granules to α-Amylase during Different Phases of Gelatinization
Auteur: Lauro, M.
Suortti, T.
Autio, K.
Linko, P.
Poutanen, K.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 17 (1993) nr. 2 pagina's 12 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland