Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Rheological characterization of akamu, a semi-liquid food made from maize, millet and sorghum
 
 
Titel: Rheological characterization of akamu, a semi-liquid food made from maize, millet and sorghum
Auteur: Sopade, P.A.
Kassum, A.L.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 15 (1992) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland