Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Application of enzymes in the quality improvement of whole wheat products: Effects on dietary fibre, dough rheology and gas phase
 
 
Titel: Application of enzymes in the quality improvement of whole wheat products: Effects on dietary fibre, dough rheology and gas phase
Auteur: Bu, Ziwu
Wu, Simiao
Sun, Xinyang
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 124 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland