Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effects of soaked brown rice flour on physicochemical properties of dough and biscuit quality
 
 
Titel: Effects of soaked brown rice flour on physicochemical properties of dough and biscuit quality
Auteur: Zhang, Tianqi
Tian, Shuangqi
Xue, Xing'ao
Yang, Ziyi
Liu, Zhanpeng
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland