Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Buckwheat protein as macromolecular emulsifier to stabilize antarctic krill oil-loaded emulsion: Study on physicochemical properties, microstructure, and functional properties
 
 
Titel: Buckwheat protein as macromolecular emulsifier to stabilize antarctic krill oil-loaded emulsion: Study on physicochemical properties, microstructure, and functional properties
Auteur: Tang, Jiawei
Song, Shixin
Zhang, Jingwei
Li, Ye
Tao, Li
Wu, Qi
Zhao, Yilin
Yu, Lei
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland