Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the mechanism of alleviating the textural deterioration of thermally sterilized cooked noodles: Effect of gluten content and quality
 
 
Titel: Unraveling the mechanism of alleviating the textural deterioration of thermally sterilized cooked noodles: Effect of gluten content and quality
Auteur: Yu, Chen
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland