Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 43 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study on stability and flavor of additive-free oat milk obtained by different heat pretreatments (blanching and microwave) of oat kernels
 
 
Titel: A comparative study on stability and flavor of additive-free oat milk obtained by different heat pretreatments (blanching and microwave) of oat kernels
Auteur: Cui, Lulu
Zhao, Jiani
Jia, Qiuju
Tang, Jian
Zhong, Fang
Lu, Jing
Zhou, Sumei
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 43 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland