Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of exogenous protein substitution in glutinous rice cake: Batter rheology, structure, and retrogradation behavior
 
 
Titel: Effect of exogenous protein substitution in glutinous rice cake: Batter rheology, structure, and retrogradation behavior
Auteur: Liu, Yingnan
Yu, Shulei
Jiang, Pengfei
Fu, Baoshang
Qi, Libo
Shang, Shan
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland