Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  From coarse to smooth: The beneficial effect of morphologically modified bran on the physical properties of bran-added dough and steamed buns
 
 
Titel: From coarse to smooth: The beneficial effect of morphologically modified bran on the physical properties of bran-added dough and steamed buns
Auteur: Liu, Zelong
Zhang, Xiaoting
Li, Yanyu
Wang, Jing
Zhou, Sumei
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland