Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Unveiling the quality formation mechanism of hand-stretched dried noodle based on typical flour and processing technology
 
 
Titel: Unveiling the quality formation mechanism of hand-stretched dried noodle based on typical flour and processing technology
Auteur: Zhang, Qian
Li, Zongkuo
Qi, Yajing
Hassane Hamadou, Alkassoumi
Xu, Bin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland