Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effects of sourdough-type fermentation and sorghum type on the techno-functional properties of the batter used for kisra, a fermented flatbread
 
 
Titel: Effects of sourdough-type fermentation and sorghum type on the techno-functional properties of the batter used for kisra, a fermented flatbread
Auteur: Ali, Sami Sidahmed
Taylor, John RN.
Emmambux, Mohammad Naushad
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland