Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Demarcating quality improvement mechanisms in fresh yellow alkaline noodles: Insights into water-solid interaction, gluten network development, and starch properties during noodles resting
 
 
Titel: Demarcating quality improvement mechanisms in fresh yellow alkaline noodles: Insights into water-solid interaction, gluten network development, and starch properties during noodles resting
Auteur: Li, Junkui
Shi, Yanan
Qi, Yajing
Tufail, Tabussam
Xu, Bin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland