Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 49 gevonden artikelen
 
 
  The effects of different drying methods on the flavor profile of wheat germ using E-nose and GC-IMS
 
 
Titel: The effects of different drying methods on the flavor profile of wheat germ using E-nose and GC-IMS
Auteur: Zhong, Yang
Zhang, Gexing
Zhang, Fangqin
Lin, Shuting
Wang, Mei
Sun, Yue
Liang, Jin
Li, Xueling
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland