Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Special bakery products - Acrylamide formation and bread quality are influenced by potato addition
 
 
Titel: Special bakery products - Acrylamide formation and bread quality are influenced by potato addition
Auteur: Swiacka, Jagoda
Kima, Laura
Voß, Alexander
Grebenteuch, Sandra
Rohn, Sascha
Jekle, Mario
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland