Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of camellia oil gel on rheology, water distribution and microstructure of flour dough for crispy biscuits
 
 
Titel: Effect of camellia oil gel on rheology, water distribution and microstructure of flour dough for crispy biscuits
Auteur: Zhang, Yuanyuan
Liu, Chang
Wang, Baogang
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland