Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effect of bran backfilling on the quality and nutritional properties of extruded Tartary buckwheat noodles
 
 
Titel: Effect of bran backfilling on the quality and nutritional properties of extruded Tartary buckwheat noodles
Auteur: Tian, Weixi
Wu, Chaosheng
Tang, Peiqi
Meng, Linghan
Cheng, Weiwei
Gao, Chengcheng
Feng, Xiao
Geng, Haishuo
Tang, Xiaozhi
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland