Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 49 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of molecular structure, rheology, and thermal characteristics of deacetylated konjac glucomannan-treated gluten during frozen storage
 
 
Titel: A comparative study of molecular structure, rheology, and thermal characteristics of deacetylated konjac glucomannan-treated gluten during frozen storage
Auteur: Cheng, Bo
Guo, Jinying
Duan, Bodong
Zhao, Fen
Lu, Can
Bai, Zhouya
Wang, Libo
Xing, Shujie
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 49 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland