Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Impact of cooking, parboiling and fermentation on nutritional components, predicted glycemic index and pasting properties of rice
 
 
Titel: Impact of cooking, parboiling and fermentation on nutritional components, predicted glycemic index and pasting properties of rice
Auteur: Bagchi, Torit Baran
Das, Biswarupa
Kumar, Awadhesh
Kumar, Gaurav
Banerjee, Joydeep
Gain, Hena
Adhikari, Ankit A.
Chattopadhyay, Krishnendu
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland