Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Effect of salt and kansui on rheology, water mobility and physicochemical properties of long-chain inulin non-fermented dough and its noodles quality
 
 
Titel: Effect of salt and kansui on rheology, water mobility and physicochemical properties of long-chain inulin non-fermented dough and its noodles quality
Auteur: Yue, Chonghui
Tang, Yu
Peng, Huainan
Wang, Ziyu
Zhu, Ying
Chang, Menghan
Wang, Xiaojing
Wang, Yueyue
Li, Xuan
Luo, Denglin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland