Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of hydration water properties of common and durum wheat brans upon grinding with different loading modes
 
 
Titel: Comparison of hydration water properties of common and durum wheat brans upon grinding with different loading modes
Auteur: Barbar, Reine
Mayer-Laigle, Claire
Beaugrand, Johnny
Cuq, Bernard
Barron, Cécile
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland