Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of garlic peptides on rheology, moisture, microstructure, gluten distribution, and baking properties of dough
 
 
Titel: Effects of garlic peptides on rheology, moisture, microstructure, gluten distribution, and baking properties of dough
Auteur: Liu, Xiaorong
Xie, Qianran
Liu, Dezheng
Zhang, Yuting
Xiao, Shensheng
Ding, Wenping
Fu, Yang
Wang, Xuedong
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland