Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Determination of extensibility and toughness of wheat-flour dough based on bubbles blown by sheeted dough and airflow-3D imaging technique
 
 
Titel: Determination of extensibility and toughness of wheat-flour dough based on bubbles blown by sheeted dough and airflow-3D imaging technique
Auteur: Luo, Xiuzhi
Yu, Hui
An, Jing
Wang, Haisen
Tang, Xiuying
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland