Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Changes in physico-chemical properties and water status of durum wheat constituents in pasta due to processing and cooking
 
 
Titel: Changes in physico-chemical properties and water status of durum wheat constituents in pasta due to processing and cooking
Auteur: Laurent, Marie
Barbar, Reine
Beaudoux, Clémentine
Soubirou, Emma
Lhomond, Leslie
Reau, Adrien
Cuq, Bernard
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland