Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 34 gevonden artikelen
 
 
  A novel kneading method for improving the quality of whole wheat dough and bread
 
 
Titel: A novel kneading method for improving the quality of whole wheat dough and bread
Auteur: Sun, Juan
AL-Ansi, Waleed
Zhu, Fan
Fan, Mingcong
Li, Yan
Qian, Haifeng
Wang, Li
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland