Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Effect of soluble dietary fibre from barley on the rheology, water mobility and baking quality of wheat flour dough
 
 
Titel: Effect of soluble dietary fibre from barley on the rheology, water mobility and baking quality of wheat flour dough
Auteur: Nirmala Prasadi, V.P.
Joye, Iris J.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland