Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Improving microbial quality of wheat flour using ethanol-water mixture as a tempering solution
 
 
Titel: Improving microbial quality of wheat flour using ethanol-water mixture as a tempering solution
Auteur: Ari Akin, Pervin
Tayyarcan, Emine Kübra
Evran, Şefika
Boyaci, Ismail Hakki
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland