Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the role of the liquid phase in dough made with sprouted wheat wholemeal in bread production
 
 
Titel: Exploring the role of the liquid phase in dough made with sprouted wheat wholemeal in bread production
Auteur: Cao, Wei
Petker, Katherine
Abdi, Reihaneh
Joye, Iris J.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland