Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Wheat polysaccharides and gluten effect on water migration and structure in noodle doughs: An 1H LF-NMR study
 
 
Titel: Wheat polysaccharides and gluten effect on water migration and structure in noodle doughs: An 1H LF-NMR study
Auteur: Liu, Ling
Hu, Xinzhong
Zou, Liang
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland