Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Gluten-free bread enriched with whole-grain red sorghum flour gains favourable technological and functional properties and consumers acceptance
 
 
Titel: Gluten-free bread enriched with whole-grain red sorghum flour gains favourable technological and functional properties and consumers acceptance
Auteur: Hryhorenko, Nataliia
Krupa-Kozak, Urszula
Bączek, Natalia
Rudnicka, Bogumiła
Wróblewska, Barbara
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland