Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oil content and enzymatic treatment on dough rheology and physical properties of 3D-printed cereal snack
 
 
Titel: Effect of oil content and enzymatic treatment on dough rheology and physical properties of 3D-printed cereal snack
Auteur: Habuš, Matea
Benković, Maja
Iveković, Damir
Vukušić Pavičić, Tomislava
Čukelj Mustač, Nikolina
Voučko, Bojana
Ćurić, Duška
Novotni, Dubravka
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland