Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 33 gevonden artikelen
 
 
  The use of amino acids as anti-browning agents in rice parboiling: Effects on quality attributes of three South American genotypes
 
 
Titel: The use of amino acids as anti-browning agents in rice parboiling: Effects on quality attributes of three South American genotypes
Auteur: Figueiredo, Eliane Lemke
da Silva Lindemann, Igor
Mello El Halal, Shanise Lisie
Biduski, Bárbara
Colussi, Rosana
Elias, Moacir Cardoso
Vanier, Nathan Levien
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland